ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧαΡ. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος

Βιογραφικό

Ο γαστρεντερολόγος – ηπατολόγος, Μπαλωμένος Δημήτριος γεννήθηκε το 1982 στα Ιωάννινα και το 2001 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ ως μαθητής ΣΣΑΣ. Αποφοίτησε το 2007 με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς και του απενεμήθη ο βαθμός του Ανθυσμηναγού.

Στην συνέχεια εργάσθηκε ως Ιατρός άνευ ειδικότητας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εκπαιδευόμενος στο Σχολείο Αεροπορικής Ιατρικής καθώς και σε βασικές αρχές της Παθολογίας, Χειρουργικής, Ορθοπεδικής, Καρδιολογίας και Νευρολογίας μέχρι…

Το 2008 οπότε και μετατέθηκε στην Αεροπορική Βάση Ακτίου όπου και υπηρέτησε ως Ιατρός μονάδος μέχρι το 2012 ενω παράλληλα παρακολούθησε το 4ο Σχολείο Ηπατολογίας.

Κατά τη διάρκεια της διετίας 2012-2014 ειδικεύθηκε στην Παθολογία στην Α΄Παθολογική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννινών, μια κλινική που με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση ασθενών με ηπατικά νοσήματα

Από το 2014 έως το 2019 ειδικεύθηκε στη γαστρεντερολογία στην ομώνυμη κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ερχόμενος σε επαφή με όλο το εύρος των διαγνωστικών και θεραπευτικών ενδοσκοπήσεων αλλά και ασθενών με φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Γαστρεντερολογος – Ηπατολογος

“Στόχος μας είναι να παρέχουμε φροντίδα υψηλής ποιότητας στους ασθενείς μας. Αξιολογούμε, φροντίζουμε για χρόνιες παθήσεις, σας συμβουλεύουμε.
Δεσμευόμαστε να φροντίζουμε εσάς ως άτομο για να διασφαλίσουμε ότι έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή υγειονομική περίθαλψη.”

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡ. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

sikoti icon
2007
Αποφοίτησε
Σχολή του ΑΠΘ
xoili icon
2008
stomaxi icon
2012-2014
gastroskopisi icon
2014 - 2019

Ειδικεύθηκε στη Γαστρεντερολογία
Π. Νοσοκομείου Ιωαννινών

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡ. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡ. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

Γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος

διευθυνση ιατρειου

Πολυτεχνείου 15 Β/ Πρέβεζα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

db@gastropreveza.gr
26823 04248

Κλειστε Το Ραντεβου σας